7 veličanstvenih s Bazzara – na velikom popustu

Kad su već prošle 2 godine – ne znam 🙂 Ali vreme brzo leti, a ekipa s Bazzar.rs i ja smo za to vreme bili jako vredni!

Počeli smo s 20% popusta na sve kuhinjske uređaje i opremu, a ta aktivnost je trajala oko 8 meseci. Nastavili smo time što smo proslavili Xiaomi Air Fryer. Bili i krivi što je u Sbiji dugo bio rasprodat – ali sada nam se vratio i opet možete da ga nađete na Bazzaru.

Šta smo smislili za ovu našu 2. godišnjicu?

Pa naravno, nešto što će se i vama svideti! 🙂 Odabrala sam 7 svojih omiljenih proizvoda kupljenih na Bazzaru. I svi oni će sigurno do kraja aprila 2024. (neki čak i nakon praznika) – biti na popustu!

Evo liste!

(1) Sencor pametna vaga s aplikacijom za merenje kalorija (link ka proizvodu)

Ovo je novitet u mojoj kuhinji, pa o njemu nisam pisala poseban tekst. Uz vagu ide aplikacija, s kojom kontrolišete kalorijski unos i makronutrijente. Ekran je veći, pa za nas koji povremeno zaboravimo da stavimo naočare, nema problema 🙂 Takođe, meri u gram precizno – što je izuzetno bitno kada se kuva.

Možda znate, ali svi najpoznatiji šefovi ne koriste one čaše u kojima su obeleženi mililitri – već isključivo vagu. Isto sam i ja uradila kada sam pisala svoj kuvar: samo grami! Bez dobre vage, pa još pametnjavkovićke, se ne može!

(2) Sous vide štap (link ka proizvodu)

Sous Vide je moja velika ljubav još od pre 7 godina, kada sam počela da koristim ovu metodu kuvanja i napisala kompletan vodič za kuvanje u vakuumu. Jedino što sam bila tužna jer štap nije mogao da se nabavi u Srbiji. Ne samo da nam je zahvaljujući Bazzaru ta muka rešena – već su i cene ovakvih uređaja značajno pale.

Moderne tehnike ukuvanja u svakoj kuhinji? Zašto da ne! O samom štapu sa Bazzare sam vam pisala ovde. A u mom kuvaru, za mnoge recepte s mesom i ribom, dopisala sam i instrukcije za Sous Vide.

(3) Paročistač (link ka proizvodu)

„Pepeljuga fitnes“ je bila moja šala i naziv za rmbanje po kući, koje kad se mora – nije teško. Tekst je ovde. Mišljenje o ovom paročistaču, laganom kao pero, nisam promenila – i dalje mislim da je sjajna investicija.

To mislim još više od kada sam se preselila i u stanu imam kabinu za tuširanje. Mrlje od kamenca začas nestanu zahvaljujući ovom uređaju.

(4) Ručni usisivač (link ka proizvodu)

Moj Gorenje Cyclonic usisivač ima još 2 nastavka, ali njega trenutno nema. Ipak, onaj osnovni (izduženi) se najviše koristi, dok onaj za usisavanje vode nikada nisam upotrebila. Palim ga sigurno bar 2-3 puta na dan, jer uvek nešto padne na pod. Od brzinskog pospremanja, preko eliminacija mrvica po kuhinji – pa do čišćenja predsoblja kad god Suki uđe u stan i donese neko lišće na šapicama.

Za dodatno sređivanje ćoškova po kući, nakon velikog i kabastog usisivača, kao i za održavanje automobila – bukvalno je nezamenljiv.

(5) Vertikalna pegla  (link ka proizvodu)

Peglanje je nekada bila moja najveća noćna mora. Sada je samo jedan običan kućni posao, koji obavim brzo i lako uz vertikalnu peglu. Uređaj sam odavno nahvalila u tekstu na blogu – pa je najbolje da pročitate detaljne utiske 🙂

(6) Slow cooker + pametna utičnica (link ka cookeru + link ka utičnici)

I nakon mnogo vremena od teksta o Slow Cookeru, ostajem pri tome da su on i pametna utičnica savršen par. Trebalo bi da se prodaju zajedno. Jedno bez drugog ne mogu.

Pogotovo ako imate veću porodicu, a želite da kuvate dok niste kod kuće ili dok spavate 🙂

(7) IPL aparat za epilaciju (link ka proizvodu)

Šta reći za ovo, sem: zbogom depilacijo!! Ovo je uređaj koji će svaku ženu učiniti jako srećnom. Bez obzira da li tek počinje s IPL epilaciojom ili aparat kupuje kako bi održavala onu urađenu u salonu. Imate moj detaljni tekst o aparatu na ovom linku.

Sve što imam da vam kažem nakon skoro godinu dana, jeste da je ovo bila jedna od najboljih kupovina 🙂

To bi bio moj izbor 7 veličnastvenih s Bazzara.

Podsetiću vas da popusti na ove uređaje koje sam odabrala traju do do kraja aprila 2024. (za određene proizvode i nakon praznika) – pa iskoristite priliku da sebi olakšate svakodnevni život 🙂

Leave a Reply

RSD ili EUR?
RSD Српски динар
EUR Еуро