Politika privatnosti

Naša posvećenost čuvanju privatnosti: 

Ova politika privatnosti („Politika privatnosti“) utvrđuje način na koji Vitki Gurman  („mi“, „nas“ ili „naše“ koji se tumače u skladu s tim) koristi i štiti lične podatke o Vama koje mi prikupljamo ili nam Vi dostavljate, bilo putem ovog veb-sajta ili na neki drugi način.  

Izmene naše Politike privatnosti:

Ovu Politiku privatnosti možemo da izmenimo u bilo kom trenutku, zato proverite da li ste pročitali najnoviju verziju. Cilj nam je da objavimo izmene u praksama opisanim u ovoj Politici privatnosti najmanje 30 dana pre njihove primene. Takođe bi trebalo da povremeno proverite sve ostale korisničke uslove koji se odnose na Vaše korišćenje ovog veb-sajta.

Lični podaci koje prikupljamo:

Lične podatke od Vas prikupljamo na različite načine, na primer ukoliko Vi:

 1. ostavite lične podatke tokom korišćenja veb-sajta;
 2. ostavite Vaše podatke tokom registracije podrške, traženja dodatnih informacija o našim aktivnostima, nekom događaju;
 3. prisustvujete nekom od naših događaja;
 4. podnesete zahtev ili upit o zaposlenju kod nas;
 5. prijavite za dobijanje njuzletera ili obaveštenja putem imejla od nas; i
 6. nam postavite upit ili pokrenete neko pitanje.

Vrsta ličnih podataka koje prikupljamo uključuje Vaše ime, imejl adresu, kućnu (ili poslovnu) adresu, broj telefona i ostale podatke koji se odnose na Vas lično i koje ste odlučili da date. Takođe možemo da prikupljamo podatke o Vašem korišćenju našeg veb-sajta (na primer, URL sa kojeg ste došli, tip Vašeg pretraživača i stranice našeg veb-sajta koje su pregledane tokom Vaše posete). Za više informacija o tome kako to radimo, pogledajte odeljak „Kolačići“ dalje u tekstu.

Ovakvi lični podaci se u ovoj Politici o privatnosti nazivaju „Lični podaci“.

Upotreba ličnih podataka 

Vaše lične podatke možemo da koristimo u sledeće svrhe:

 1. za omogućavanje Vašeg pristupa našem veb-sajtu i upravljanje ili razvoj našeg veb-sajta;
 2. za dostavljanje novosti ili ostalih informacija o nama ili bilo kojim projektima, kampanjama i događajima čiji smo možda deo ili planiramo da to postanemo;
 3. obrada prijava za posao koje pošaljete;
 4. traženje od Vas da učestvujete u anketi ili istraživanju;
 5. povremeno možemo prikupljati lične podatke za svrhe profilisanja (pogledajte ispod); i
 6. možemo povremeno koristiti Vaše lične podatke za druge svrhe, na koje ste izričito pristali.

Zakonske obaveze

Prikupljaćemo i obrađivati Vaše lične podatke u skladu sa važećim zakonima koji regulišu zaštitu podataka i privatnost. To obuhvata Opštu uredbu o zaštiti podataka EU (2016/679) („GDPR“) kao i bilo koje nacionalne zakone koji za cilj imaju da implementiraju, dopune, izmene ili zamene GDPR s vremena na vreme, i druge slične zakone koji mogu važiti u teritorijama gde poslujemo i sakupljamo ili obrađujemo vaše podatke.  

Naša Politika o kolačićima 

Time što koristite ovaj veb-sajt, pristajete da koristimo „kolačiće“ i slične tehnologije koje mogu da prate Vaše aktivnosti. Kolačići su mali delovi informacija koje našem veb serveru šalje Vaš veb brauzer (npr. Internet Explorer, Safari, Google Chrome ili Firefox) na računaru ili uređaju koji koristite za pristup ovom veb-sajtu. Oni omogućavaju našem serveru da prikupe informacije o Vašem uređaju i aktivnostima pretraživanja.

Korišćenje nekih od ovih kolačića nije strogo neophodno za funkcionisanje ovog veb-sajta, ali će nam pomoći da Vam pružimo bolje iskustvo korišćenja. Kolačići se mogu obrisati ili blokirati promenom Vaših podešavanja veb brauzera, međutim neki elementi veb-sajta neće raditi kao što je planirano, i možda nećete moći da pristupite delovima veb-sajta. Informacije koje se odnose na kolačiće neće biti korišćene za identifikaciju pojedinaca lično, i podaci koji se odnose na šablone korišćenja našeg veb-sajta biće pod našom kontrolom. Ti kolačići koristiće se za sledeće svrhe:

 1. da se unapredi korišćenje veb-sajta;
 2. da bismo mogli da zapamtimo Vaš uređaj ili računar između sukcesivnih postupaka ili sesija; i
 3. da bismo obavili anonimnu statističku analizu kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb-sajta ili usluga koje nudimo putem veb-sajta.

Naš veb-sajt takođe koristi Google Analytics za čuvanje informacija koje šaljete serveru kada koristite ovaj veb-sajt. Te informacije obuhvataju geolokaciju IP adrese, strane koje ste pregledali, dokumenta koje ste postavili, izmenili ili obrisali. Za više informacija o Google Analytics i njegovim praksama u vezi sa privatnošću, molimo pogledajte: support.google.com/analytics.

Naglašavamo da kada pristupate internetu i kliknete na linkove trećih strana koji mogu biti vidljivi kada koristite naš veb-sajt, te treće strane (uključujući, na primer, organizacije sa kojima radimo radi sprovođenja projekata, ili društvene mreže koje koristite za „deljenje“ strane ili članka) takođe koriste kolačiće na svojim veb-sajtovima, nad kojima nemamo kontrolu.

Kontakt 

Ako imate dalja pitanja ili zahteve u vezi sa time kako koristimo lične podatke, molimo vas da kontaktirate našeg menadžera za zaštitu podataka na shop@vitkigurman.com. Ako niste zadovoljni našim odgovorom ili verujete da ne obrađujemo Vaše lične podatke u skladu sa važećim zakonom, možete podneti žalbu nadležnom regulatornom telu za zaštitu podataka koje ima nadležnost nad kancelarijom Vitki Gurman  koja obrađuje Vaše lične podatke. 

 

RSD ili EUR?
RSD Српски динар
EUR Еуро