Online/offline: s bloga u štampana izdanja

Više promena od Nove Godine obično donese momenat kada završimo letnji odmor (zove se tako i kada je leto kišovito poput jeseni) pa hvatamo novi zalet – a to je početak septembra. Moj je bio turbulentan, ali u pozitivnom smislu – prepun novih stvari.

Prvo, ušla sam u septembar sa dobrim rezultatima detaljnog sistematskog pregleda i prestala da se brinem bez razloga. Drugo, počela sam da radim na hiper-dinamičnom mestu i u prve tri nedelje pala na nos od posla (nos još nisam podigla i kada ću ne zna se) 🙂

i_dont_have_time_to_be_this_busy

Kao treće je tu drugi Balkan Cheese Festival koji sam zakazala za 11-12. oktobar (vidi event na FB). Prvi festival je super prošao i ukusi moraju da se repriziraju! Ovo je još jedan znak da neću baš puno da odmaram ni u narednih mesec dana.

drugi-festival-cover-sajt

Trenutak za gastronomiju

Četvrto, izašao je prvi intervju samnom u časopisu – ali onom časopisu što je od papira. I to baš u jednom koji se bavi gastronomijom, hedonizmom i stvarno dobrom hranom: „GastroMag“Toliko sam se raspričala da su morali da me rasporede u dva broja (samo za prvi sam brbljala na 3 stranice) 🙂

GastroMag

Kako je već red, pozovem ja njih da svrate na Balkan Cheese, a oni uzvrate poziv i pozovu me da prisustvujem njihovom takmičenju za mlade kuvare. Znači imaću priliku i da prepisujem recepte uživo!

kulinarski kup

Potpuno novi momenti

Sem prvog intervjua, izašao je i moj prvi tekst u nekom printanom izdanju. Znači, tekst do koga se dolazi okretanjem papirnih stranica a ne klikom na link.

Što se ovoga tiče, baš sam srećna posebno zbog toga gde je izašao! Prošlo je dosta vremena od dodele PC Press nagrada kada sam dobila onu za najbolji blog da bi se ponovo sreli tek u avgustu i dogovorili saradnju. Od sada, jednom mesečno pišem i za PC Press . . . pa dok im ne dosadim 🙂 Stvarno je nekako i bio red da mi OfflinePrvenac bude baš kod njih.

Kasnim s ovom pričom! Već sam poslala i drugi tekst koji izlazi u oktobru, a prvi je dobio i svoju online verziju pre dan-dva 🙂

PC Press prvi tekst

Zen Corner

Izgleda da mi ostaje da od 4 sata koje ću imati za spavanje i kuvanje, ponekad odvojim 1 za šetnju pored Savamale…

savamala

Leave a Reply

RSD ili EUR?
RSD Српски динар
EUR Еуро