Kako od hobija i bloga – do posla? Moja priča.

Vitki gurman baner 300x250

Nisam pre nekoliko godina ni pomislila da ću biti u situaciji da govorim na ovu temu, a onda se priča dogodila i za samo nedelju dana – ja sam je ispričala 2 puta. Jednom u sali punoj ljudi, drugi put u emisiji.

Nije to bilo planirno kada sam startovala blog 8.3.2012. Onda se sve nastavilo filozofiranjem oko partnerskih tekstova na blogovima, pa završlo izdavanjem knjige i kasnijim otvaranjem agencije. Četiri ipo godine od Free Word presa, do pečata i PIB-a.

29.11.2016. bila sam u Kragujevcu na Konferenciji nastavnika srednjih škola, uključenih u program Dostignuća Mladih u Srbiji/Junior Achievement in Serbia. Ovaj program radi sa nastavnicima koji dalje rade sa svojim đacima i obučavaju ih da preduzetnički razmišljaju, razvijaju učeničke kompanije, i sl.

Na ovom pogramu rade moje bivše kolege i pričala sam preko sat vremena…

Snimak s ovog događaja nemam, ali sam već sinoć imala priliku da deo priče ponovim i pred kamerama.

Internet preduzetnik, Ivan Bildi, ne samo da ima sajt pun fenomenalnih saveta o internet marketingu – već poslednjih nekoliko meseci vodi emisiju „Tagovanje“. To je emisija koja ide na FB svakog četvrtka u 20h uživo i možete je pratiti upravo preko FB stranice Tagovanje.

Sinoć sam bila gost i pričali smo o svemu – uključujući i temu kako od hobija do posla, pričali smo o „Gurmanskim vezama“ i podelili knigu za najzanimljivije pitanje iz komentara. A kako je to i dalje aktuelna tema -pričali smo kada i kako bloger (ne) može da završi na sudu.

KLIK NA SLIKU DA POGLEDATE VIDEO!

maja-vitki-gurman-tagovanje

 

Leave a Reply

RSD ili EUR?
RSD Српски динар
EUR Еуро