Hedonopolis! – festival za sve autentične hedoniste

Otkrijte svoju novu omiljenu destinaciju za uživanje! To je Hedonopolis! – festival za sve autentične Hedoniste, ljubitelje putovanja, čokolade, vina, masaža…

festival-hedonizma

Upišite subotu i nedelju, 17. i 18. decembar, u svoj kalendar jer vas u Hedonopolisu čekaju iznenađenja za sva čula. Dodjite u ovaj jednistveni grad čarolije jer…

hedonizam jača organizam!

Na štandovima će biti predstavljeni najbolji sirevi, čokolade, kafe, pića, hrana i vina.  Kroz radionice će se posetioci upustiti u neobična putovanja i imati jedinstvenu priliku da na jednom mestu zadovolje svoja čula kroz pozitivnu energiju, mirise, ukuse i dobro društvo.

Hedonopolis! festival pruža mogućnost posetiocima da:

  • Upoznaju, degustiraju i kupe proizvode ili usluge u kojima uživaju
  • Uče od profesionalaca tokom prezentacija
  • Prisustvuju edukativno/zabavnim radionicama
  • Otkriju ideje i izvore novih i inovativnih proizvoda i usluga

hedonopolis_1

Cilj festivala je da ljudi poboljšaju kvalitet života, da se fokusiraju na njegovu lepšu stranu, da uživaju u svemu što im prija i da taj doživljaj podele sa bar još nekim. Uživanje je u malim stvarima!

Cena ulaznice iznosi 300 dinara – a festival ima i humanitarni karakter.

Od svake prodate ulaznice se 50 dinara namenski uplaćuje u humanitarne svrhe organizaciji Beta, za podršku projektu “Mobilna veterinarska stanica za sterilizaciju životinja”.

Detaljnije informacije o događaju, mogu se naći:

hedonopolis_3

AAH! je osnovana 7. februara 2005. godine u Beogradu i danas okuplja oko 6000 članova. Deluje kroz veliki broj sekcija i jedina je takva asocijacija u svetu. Vizija je da zahvaljujući AAH! svi ljudi na planeti budu nasmejani, pozitivni i da uživaju u životu. Idejni tvorac i pokretač Festivala HEDONOPOLIS je Chief Hedonist Officer Asocijacije, g. Dragan Đorđević

“Gurmanske veze” – obavezno štivo u Hedonopolis biblioteci

Jesam hedonista, ali neću zaludna sedeti u Hedonopolisu i samo uživati 🙂 Malo ću pričati, a malo ćemo se i družiti!

Radionica o afrodizijacima koju ću održati je zakazana za 17.12. u 13:30 h i traje pola sata. U subotu ću lično biti na štandu “Asocijacije autentičnih hedonista”.

Oba dana festvala moja knjiga “Gurmanske veze” će moći da se kupi na njihovom štandu. Cena je redovna 850 dinara, s tim što od svake knjige prodate na ovom štandu 25o dinara ide za podršku istom (gore pomenutom) humanitarnom projektu.

Jer ja volim ljude, hranu, vino, sireve, čokoladu, masažu, hedonisanje – a definitivno volim i pse 🙂

vitki-gurman-cover

2 Komentara

  • Majo, izvini, interesuje me adresa gde se održava, jer to nisam pročitala ni u tvom članku a ni u drugim, koje sam čitala vezane za ovu temu.

Leave a Reply

RSD ili EUR?
RSD Српски динар
EUR Еуро