#Giveaway – evo poklona za one koji umeju da se zabave dok peru sudove!

Većini ljudi se smrkne pred očima kad treba da rade bilo kakav kućni posao. Pranje sudova je obično visoko pozicionirano na listi onih koji nisu favoriti. Zato im treba dodatno pojasniti kako je nekome palo na pamet da deterdžent za pranje sudova – nazove Fairy?

Za one koji ne pričaju Engleski jezik, ovo znači “vila”. Vile su slatke i vesele zujalice, uvek u pokretu – a pranje sudova je prilično statičan posao i veselja nema ni na radaru. Ipak, vile su male – a znamo koliko je malo Fairy deterdženta potrebno da se opere brdo sudova. Takođe, vile su magične – a Fairy je magično efikasan.

A ja sam jedna od onih osoba koje su odmah shvtile ovu pozitivnu asocijaciju, jer na mojoj listi kućnih poslova koje mrzim, mesto broj 1 zauzima peglanje. Vrhunski dokaz ljubavi od mene jeste kad pristanem da vam nešto ispeglam. Toliko mrzim peglanje da cupkam oko mašine za veš i čim završi, idem da prostirem stvari direktno na ofingere 😀

Ipak, za razliku od većine ljudi, pranje sudova volim. Prvo zbog vode, jer obožavam vodu. Kontakt s vodom me jako smiruje – astrolozi bi rekli da mi to radi moj Mesec u Ribama. Koliko god da sam besna, nervozna – posle par minuta plivanja, ili samo držanja nogu ili ruku u tekućoj vodi – meni postaje mnogo bolje. Voda je moj bromazepam, valerijana, meditacija.

Momenat kada u toku ili nakon pripreme jela perem sudove, meni je opuštajući. Jelo za blog je gotovo, fotografisala sam ga i završila posao. Svakako, napravila i lom u kuhinji. Sad kad sam završila posao, kontakt s mlakom vodom i sapuniciom doživljavam kao opuštanje. Ovaj mali “gotov posao, opusti se” ritualčić nazivam “zen pranje sudova”.

Ali postoji još jedna vrsta pranja sudova kod mene, a to je tzv. “druželjubivo pranje sudova”.

Radim od kuće, pa preko dana nemam koleginice s kojima bih popila kaficu. Posao mi je takav da sam često u tišini i fokusirana na aktivnost koju obavljam. Kad radim na tekstovima, ometa me čak i muzika ako nije lagana klasična ili instumental. Kad završim posao, i dalje nema onih koleginica…

Zato imam slušalice za mobilni telefon. Onda pratim sledeće korake:

  1. slušalice stavim u uši
  2. telefon prikačim za pojas kućne trenerke ili ga stavim u džep
  3. uzmem sunđer i Fairy u ruke
  4. pozovem mamu, drugarice, rođakice ili drugare – s kim mi se već priča
  5. ribam & pričam

Mogu dosta da pričam, pa mi je potrebna bar još jedna puna sudopera, kako bi mi prljavi sudovi potrajali koliko traje ćaskanje 😀

FAIRY Giveaway

Znam, znam… Pola vas se smeje sjajnoj ideji za telefonsko druženje uz kućne poslove – a druga polovina se pita “zašto ova žena ne koristi mašinu za sudove” 🙂

  1. Ako ste iz prve grupe, verovatno već tražite svoje slušalice i spremate se da raščistite haos koji je ostao od ručka, na nešto zabavniji način.
  2. A ako ste druga grupa, onda ste već otišli da zagrlite svoju kutiju Fairy tableta za mašinsko pranje sudova – a za svaki slučaj, sakrivate od same sebe slušalice od mobilnog telefona.

Odmah ću vam reći da će paket Fairy proizvoda osvojiti neko iz prve grupe, zato što nagradno pitanje glasi:

  • Koga ćete nakon ovog teksta pozvati kad budete naredni put prali sudove svojim Fairy deterdžentom – i o čemu ćete pričati s tom osobom?
  • Slobodni ste da izmislite razgovor s fiktivnom osobom, svetskom zvezdom ili likom iz knjige i filma 🙂 Ako su vile bića iz mašte, ko nama brani da budemo maštoviti?

Za ovaj Giveaway odgovori se ostavljaju na Instagramu – pa vas molim da tamo napišete svoj komentar.

Evo LINKA gde to treba da uradite. Svoje komentare ostavite do nedelje, 16.06.2019. u 23:59 h. Slanje samo Srbija. Najduhivitiji odgovor pobeđuje!

U saradnji sa Fairy Srbija.

 

Leave a Reply

RSD ili EUR?
RSD Српски динар
EUR Еуро