Gurmanske veze

* Provokativan priručnik o zdravoj ishrani.
* Ekskluzivni vodič kroz svet afrodizijaka.

Cena knjige je 850 dinara + poštarina
Za više informacija o načinu slanja, kupovini u knjižarama ili inostranstvu – kliknite OVDE!

NARUČITE KNJIGU!

O knjizi

Knjiga za sve one koji započinju romansu ili žele da rasplamsaju stare vatre – čarobna zbirka recepata, informacija i priča o zavodljivim namirnicama, koju morate imati u svojim rukama!

Maja svoje čitaoce motiviše da počnu s boljom ishranom i kroz svako poglavlje upijaćete iskustvo, motivaciju i znanje koje je autorka nesebično podelila. Uz zavodljive recepte, koji kao da su došli iz pera najboljih šefova kuhinja, pa postali pojednostavljeni toliko da i oni manje iskusni mogu da dobiju ohrabrenje i inspiraciju – uživaćete još više uz svaku stranicu ove pitke i nadasve zanimljive knjige.

Cena knjige je 850 dinara + poštarina
Ako živite u inostranstvu ili više volite kupovinu u knjižari – kliknite OVDE!

NARUČITE KNJIGU!

Sadržaj knjige

Između hrane, zdravlja, dobrog izgleda, živahnog tela i ljubavnog života postoje veze, koje kao da su se izgubile pred prezauzetim urbanim čovekom. Neizvodljivo je da se svakodnevno zatrpavamo industrijskim prerađevinama, dopuštamo da nam nedostaju vitamini i minerali, izostavljamo kvalitetne proteine i ne bavimo se zanosnim začinima – a da zatim očekujemo zavidan libido i telo puno energije za ljubavne pobede. Ili bilo kakve pobede.

Zato afrodizijačka hrana nije nešto što se jede samo u trenucima kad želimo da zavedemo. Radi se o nutritivno bogatim namirnicama na kojima bi trebalo svakodnevno da živimo. Ako do sada niste proučili fascinantne gurmanske veze koje spajaju svet zdrave ishrane s umetnošću zavođenja hranom – ovo je knjiga koju ste čekali! Ona je jedinstveni priručnik o zdravoj ishrani i ekskluzivni vodič za one koji započinju romansu ili žele da rasplamsaju stare vatre – čarobna zbirka znanja o nutritivno bogatoj hrani, koja vas vodi kroz legendarni svet afrodizijaka.

Pogledajte SADRŽAJ knjige!

Kako da naručite?

Knjigu možete naručiti:

  1. Slanjem SMSa sa vašim podacima (ime, prezime, adresa, poštanski broj, grad, broj knjiga, način plaćanja) na 061-252-8568
  2. Slanjem istih podataka na mail: maja@vitkigurman.com
  3. Putem narudžbenice na linku ispod

Više informacija o slanju knjige, kupovini u knjižarama ili u inostranstvu!

Naručite knjigu

Distribucija

Kliknite OVDE i saznajte:

  • gde možete da kupite knjigu u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i BiH
  • kako da je naručite ako živite u inostranstvu!

O autoru

Maja Petrovic piše o zdravoj ishrani od 8. marta 2012. godine, na svom blogu Vitki Gurman. Blog je veoma čitan u Srbiji i okolnim zemljama. Februara 2014. dobio je nagradu kao najbolji blog u Srbiji. Njena prva knjiga predstavlja zbirku prerađenih i prilagođenih tekstova s bloga, obogaćenu novim do sada neobjavljenim tekstovima i receptima.

Maja uživa u kuvanju za specijalne prilike, prirodnim sastojcima, mnoštvu začina – i veruje da je hrana dobrog kvaliteta koju kuvamo sebi i ljudima koje volimo temelj zdravog i srećnog života. Svoje menije bazira na principima umerene LCHF ishrane (ishrana sa više masti i malo ugljenih hidrata), ali ima povremene izlete u recepte Paleo i Mediteranske kuhinje. Zalaže se za što ograničeniju upotrebu šećera i drugih praznih kalorija – kao i poboljšanje informisanja i obrazovanja o ishrani, koje je na veoma niskom nivou.

Ljubav prema hrani joj je bukvalno zapisana u zvezdama kada se 7. juna 1977. rodila u Beogradu sa Venerom u Biku. Odrasla je u Zaječaru i ponovo živi u Beogradu od 2007. godine. Sve jedno joj je gde će biti 2017. godine – sve dok i tamo može da smišlja drugačije recepte, sa neisprobanim namirnicama i podeli nova jela sa dragim ljudima.

Recenzije

Ako vas zanima kako da ne upropastite sopstveni život pogrešnom hranom, a želite da doživite romantiku na ukusniji način – u „Gurmanskim vezama” ćete pronaći čistu inspiraciju. Kreativnost kojom je autorka začinila svako poglavlje nadahnuće i vas. Setićete se da nije dovoljno samo voleti nekoga, već je potrebno to stalno pokazivati. Izmenite navike u ishrani dok istinski uživate.
Dr Zoran Milivojević, psihoterapeut
Prestanak uzimanja hrane vodi nas direktno u smrt – dok nas nedostatak seksualnosti vodi u pogrešne ideje, pogrešne odluke i loš život. Mislim da je ideja pisati o ishrani i namirnicama koje mogu pomoći seksualnosti genijalna i u potpunosti joj dajem svoju podršku.
Prof.dr Aleksandar Milošević, seksolog i urolog
Da li ljubav na usta ulazi – ili beše snaga? Ili zapravo, i jedno i drugo? Kako bilo, u jedno sam siguran: ni za snagu, ni za ljubav ne postoje instant varijante i prečice. Oba moraju da se brižljivo gaje i čuvaju. Baš onako kako bi trebalo da brižljivo biramo i pripemamo hranu koju jedemo. Ljubav iz kesice? Hm . . . neka hvala! Ja sam ovu knjigu tako razumeo – a ako sam promašio temu onda sam promašio i sopstvenu profesiju.
Nenad Gladić – Lepi Brka, autor TV emisije Gastronomad
Potpuno nova vrsta edukacije, koja nam je svima potrebna! Dodavanje samog jednog začina moze promeniti sve, a taj začin mozete naci upravo na stranicama ove knjige. Dozvolite Maji Petrović da vas povede na putovanje kroz hedonizam, svet zdrave ishrane i budjenja čula. Nakon svakog poglavlja, pozelećete sve da primenite!
Lidija Maričić, edukativni centar Finesa

Blog

Sadržaj knjige „Gurmanske veze“ (PDF)

29. 07. 2016.

Javilo mi se par čitalaca s komentarom da nije fer što u gradovima gde postoji Delfi knjižara ljudi mogu da prelistaju knjigu i vide sadržaj -...

Utisci čitalaca knjige „Gurmanske veze“

21. 07. 2016.

Onog dana kada sam odlučila da pišem knjigu nisam bila pod stresom. Jednostavno sam poželela da je napišem, sela, počela da radim, nastavila i na kraju...

Savršen biftek kod kuće: priprema, pečenje i serviranje

17. 07. 2016.

Ne verujem da bi nekome na pamet pala glupost zvana "trpanje kupovnog majoneza ili kečapa na biftek" - ali znam da čak i u restoranima...

Galerije

Galerija recepata iz knjige.

Nove recepte inspirisane knjigom potražite uskoro na blogu.