– Kako da naručite preko ovog sajta (opcije: opšta uplatnica i pouzeće)?
– U kojim knjižarama možete da pronađete knjigu?
– Gde su prodajna mesta u inostranstvu?

1) Kupovina u Srbiji – preko ovog sajta

a) Plaćanje opštom uplatnicom

Knjigu možete preko narudžbenice ili SMS-om naručiti uz opciju plaćanja opštom uplatnicom:

  1. Popunite narudžbenicu na sajtu – ili pošaljite SMS sa vašim podacima (ime, prezime, adresa, poštanski broj, grad, broj knjiga) na 061-252-8568
  2. Uplatite knjigu prema instrukcijama ispod. Ne morate da šaljete kopiju uplatnice, jer će izvršena uplata biti prikazana na izvodu, koji stiže sledećeg dana. Tada se šalje knjiga i dobijate je sutra do 19h.
  3. Pošiljke se šalju Post Express službom a iznos poštarine se plaća kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Kurir vas zove telefonom, a ako ne uspe da vas nađe, ostavlja vam obaveštenje i SMS, pa paket možete da podignete u svojoj lokalnoj pošti u roku od 5 radnih dana. Pogledajte informativni cenovnik.

uplatnica-knjiga

b) Plaćanje pouzećem

Knjigu možete preko narudžbenice ili SMS-om naručiti i s opcijom plaćanje pouzećem. Pošiljke se takođe šalju Post Express službom.

  • Troškovi preuzimanja knjiga pouzećem se razlikuju od troškova koje bi imali za opciju “opšta uplatnica”. Pogledajte informativni cenovnik.
  • Šta ako ne budete kod kuće? Kurir vas zove telefonom, a ako ne uspe da vas nađe, ostavlja vam obaveštenje i SMS, pa paket možete da podignete u svojoj lokalnoj pošti u roku od 5 radnih dana.

c) Za preduzeća

U slučaju da želite da naručite knjige za svoju radnju ili knjižaru, ili kompanijske poklone – javite se na mail [email protected]

2) Kupovina u Srbiji – knjižare

Kupci iz Srbije knjigu mogu kupiti u sledećim knjižarama:

 

3) Distributeri u Hrvatskoj, BiH i Crnoj Gori

Knjigu možete kupiti u svojoj zemlji ako živite u Hrvatskoj, BiH ili u Crnoj Gori!

4) Sve ostale zemlje

Knjigu možete naručiti preko ovog sajta. Štiklirajte u narudžbenici opciju “inostranstvo“. Pošiljka se šalje preporučenom poštom nakon uplate vrednosti knjige s poštarinom (15 EUR) – a uplata može da se izvrši PayPalom.

  • Kupac dobija broj za praćenje pošljike koji može da koristi da proveri status paketa da ne bi došlo do problema oko preuzimanja (proverava se ovde).
  • Sve instrukcije oko plaćanja dobijate nakon što popunite narudžbenicu i na njoj štiklirate opciju “inostranstvo”.

Kupci iz inostranstva knjigu mogu kupiti i na sajtu knjižare Delfi, na sajtu knjižare Vulkan  i knjižare Dobra knjiga – u slučaju da im više odgovara drugačiji način plaćanja, ili druga vrsta poštanskih usluga.

* * *

Ukoliko imate neku nejasnoću, pitanje, kritiku, pohvalu ili sugestiju
molim vas da pošaljete mail na: [email protected] 🙂